Bilderberg-pommi

Taas kohistaan Bilderberg-ryhmän kokoontumisesta. Sosialistit väittävät että Bilderberg-ryhmän osallistujat yrittävät kokouksessaan hakea keinoja oikeistolaisen politiikan toteuttamiseen.

Tämä on virheellinen näkemys, sillä Bilderberg on vain valtaeliitin kokoontuminen, eikä sillä todellakaan ole mitään tekemistä oikeistolaisen politiikan kanssa vaan valtiojohtoisen politiikan eli etatismin. Sitä Bilderberg yrittää vahvistaa. Ja se tietää kansalaisten vapauden vähenemistä.

Sosialistien virheellistä näkemystä Bilderberg-ryhmän kokoontumisesta todistaa myös tämä fakta:

Bilderberg-kokous idean isä Joseph Retinger toimi brittiläisten labour-poliitikkojen apuna työväen- ja ammattiyhdistysliikkeen kansainvälisten yhteyksien luomiseksi ja sekaantui jollain tavoin myös Espanjan sisällissotaan.

Oudointa on ainakin ensiajatuksella EVA:n Matti Apusen osallistuminen kokoukseen, koska Apusella on aika liberalistisia näkemyksiä. Mutta Apusen osalllistuminen vain vahvistaa epäilyjä Apusen tosiasiallisesta valtiojohtoisuudesta ja niin kauan kuin Apunen ryhmän kokouksiin osallistuu Apusen edm. liberalistisiin näkemyksiin on vaikea luottaa. On myös muistettava Apusen sosialistinen tausta. Sosialismi/kommunismi ja etatismi ovat hyvin lähellä toisiaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>