Julkiset palvelut-pommi

Julkinen koulutusjärjestelmä – Pisa-tutkimuksia joissa Suomi menestyy julkaistaan lähes päivittäin ja sillä torpataan koulutusjärjestelmän kritiikki. Julkinen koulutusjärjestelmä on tehoton ja kyseenalainen. Se perustuu ulkoaoppimiseen, autoritaariseen rakenteeseen, ja rangaistamiseen eli varsin vanhanaikaiseen ja jäykkään järjestelmään. Itsenäiseen ajatteluun ja omaperäisyyteen ei kannusteta vaan indoktrinoidaan (aivopestään) hyvinvointivaltio-ajatteluun.

Julkinen terveydenhuolto – Julkista terveydenhuoltoa perustellaan yksityisen terveydenhuollon kalleudella puhumatta siitä että yksityinen terveydenhuolto on kallista valtion harjoittaman sääntelyn ja kilpailun sallimattomuuden takia. Julkisen terveydenhuollon tehottomuudesta ei puhuta ja siitä että lähes ilmaisena se lisää tehottomuuden lisäksi terveydenhuoltomenoja ja vähentää kannustimia hoitaa omaa terveyttään. Menot kustannetaan veroja korottamalla tai velkaa ottamalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>