Kestävyysvajepommi

Voi pettymysten pettymys

“Olin varautunut nousemaan tänään hyvissä ajoin, olihan YLEn aamuteeveessä odotettavissa mielenkiintoinen ja ajankohtainen kestävyysvajeministerin haastattelu.

Voi pettymysten pettymys, eihän YLE ollut noteerannut ollenkaan hallituksen toimia kestävyysvajeen lisäämiseksi.

Kun ministeri oikein henkilökohtaisin panostuksin tukee tyhjänpuhujahallituksen mainostamaa valtion kestävyysvajetta, olisi siitä pitänyt saada tuore haastattelu YLEen.

Olisihan haastattelu ollut tukemassa hallituksen ajamia opintoaikojen lyhennyksiä, sairausturvan leikkausta, eläkeiän nostoa, ja muita vastaavia valtaeliitille tehtäviä taksvärkkitoimenpiteitä.

Sen sijaan pieni ja pippurinen RKP oli saanut mediatilaa. Joku tuntematon Torwalds oli haastattelussa – olikohan se se IT-guru?

On se vaan lottovoitto syntyä EU-maahan, jonka hallituksessa on ihan ikioma kestävyysvajeministeri.

Uskotko, että Kataisen kestävyysvajehallitus hallitus saa tapettu lisää suomalaisia työpaikkoja, leikattua kansalaisten palveluiden laatua ja määrää, laivattua konteittain suomalaisia euroja Eurooppaan, nostettua eläkeikää, leikattua nuorilta opiskelupaikkoja ja otettua lisävelkaa yli miljardin kestävyysvajeapuun?

P.S. Katsoitko eilen YLE keskusteluohjelman , jossa aivopestiin kansaa Suomen Sisuun kytketyllä rasismilla. Siinä oli joku nahkapää, vääntämässä mustaa valkoiseksi oikein urakalla. Hyvin oli fanaattisen oloinen kaveri. Kaverin henkilöllisyyttä en sattunut ruudulta näkemään, mutta toivottavasti ei nahkapäisyydestään ja idealistisista näkemyksistään huolimatta edustanut mitään ääriliikettä? Idealistisuutensa ja suomalaisvihamielisen asenteensa puolesta kaveri olisi hyvin voinut olla viherpiipertäjä tai RKP:läinen, mene ja tiedä?

Mielestäni asiallisimmat ja neutraalimmat kommentit kuultiin Suomen Sisun uudelta puheenjohtajalta ja Jussi Halla-aholta, joka vei nahkapäätä Helsingin pakolaispolitiikkaan liittyen kuusi nolla.

P.S.2.

Oikein suomalaisen aivopesujournalismin kukkanen ohjelmassa nähtiin, kun toimittaja alkoi inttämällä inttää miksi Suomen Sisun jäsenluetteloa ei anneta julksiuuteen.

Toimittaja voisi perehtyä edes hiukan lainsäädäntöön ja sen jälkeen – kasvojensa ja puolueettomuutensa menettämisen välttämiseksi – miettiä pitäisikö ensin pyytää vaikka hallituspuolueiden jäsenluettelot julkaistavaksi?

Siihenhän olisi hyvät perusteet jo senkin vuoksi että puolueiden palveluksessa olleet henkilöt ovat kertoneet, että veronmaksajien rahoista puoleille rahoitusta antavalle opetusministeriölle on annettu vääriä tietoja puolueyhdistysten jäsenmääristä.

Mielestäni kyseinen toimittaja menetti ohjelmassa kasvonsa paljastuessaan tietyn suunnan etuja ajavaksi “aivopesijäksi”.”

Kirjoittanut nollasummapeliä/Kauppalehti keskustelu

Lue lisää: http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=223911&tstart=75

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>