Uusi Maailmanjärjestys-Pommi NWO

Kuinka kauan me annamme itseämme huijata, harhauttaa, salata päätöksiä, ilman kansan hyväksyntää ja valtuuksia? Ilman kansalaiskeskustelua, ilman tiedon avointa jakamista?

Miko Salomaa linkitti facebookissa eduskunnan kyselytunnin. Ilmekkään värähtämättä kansanedustajat kuuntelevat Kataisen ja Kankaanniemen keskustelua.

Salaliittoteorioiden kuningas, Uusi maailmanjärjestys, NWO, on eduskunnalle kuin kaupan ostoslista: yhdentekevä, kunhan ei olisi perheelle samaa ruokaa joka päivä.

http://www.goodmoodtv.com/internettv/application/eduskunta/system/Edusku...

Mikon ohje, explorer ei välttämättä toimi: ”Klikatkaapa siitä ”edelliset täysistunnot” ja valitsette siitä luettelosta sen numeron 123.”

Katainen 2:09:35:

”että, jos nyt saataisiin Uusi Maailmanjärjestys eli että valtioiden lainoissa sijoittavat häviävät rahaa, joka on järkevä tavoite ja johon mennään 2013 eteenpäin…”

Edustaja Kankaanniemi 2:16:14:

”menee mikä tahansa euromaa kriisiin.. niin aina muut euromaat tulevat ja pelastavat… Tämä on johtanut tälläiseen velttoon menettelyyn, mistä täällä on jo mainittu: otetaan velkaa ja eletään hulvattomasti edelleen, ja sääntöjä vasta rakennetaan…ja kun te olette sanonut, että saadaan 2013 kesällä uudet säännöt voimaan, niin siihen on liian paljon aikaa. Oletteko nyt valmiit miettimään, että onko tämä hiljainen lupaus nyt olemassa ja mitä se edellyttää ja katkaisemaan tämän kehityksen. Mäkin myös mielelläni kuulisin, että onko tuo velkajärjestely…

Uusi Maailmanjärjestys 2013 eteenpäin?! Nuo pienet viittaukset sijoittajien häviämiseen valtion lainoissa… siinä koko Uusi Maailmanjärjestys?

Mitä tässä maassa oikeasti tapahtuu, mitä suunnitellaan, kenen oikeuttamana ja valtuuttamana? Miksi salataan? Älkää nyt enää nukkuko ihmiset…

(tämä on US puheenvuoro-kirjoitukseni, pakko laittaa tännekkin, kun täkäläisiä voisi hyvin kiinnostaa…)

 

kirjoittanut ”ex-kuluttaja” Kauppalehden keskustelupalsta

http://keskustelu.kauppalehti.fi/5/i/keskustelu/thread.jspa?threadID=172674&tstart=0

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>