Yhteiskunnan tuho-pommi

Onko Suomi Kreikan tien lisäksi myös sodan tiellä?

Lapsia ei kannata enää tehdä. Tulevaisuuden sukupolvet joutuvat valtiolle vain orjiksi. Siitä pitää huolen pääministeri Katainen ja kannattajansa EU-fantasioillaan. He haluavat pakottaa kaikki veronmaksajat kustantamaan muiden EU-valtioiden kulut ja velat. Halusivat nämä tai eivät.

Katainen ja kannattajansa hamuaa EU:sta suurta sosiaaliliittovaltiota toisella nimellä tulonsiirtounionia. Katainenhan on käytännössä sosiaalidemokraatti ja suoraan sanottuna EU-kommunisti.

Maamme velkaantumisesta, köyhyyden ja  kurjuuden lisääntymisestä pitävät huolen myös kaikki muut poliitikot sekä hallituksen että opposition jäsenet, jotka eivät halua ja kykene rakenteellisiin muutoksiin toisinsanoen lakien ja asetusten purkamiseen ja verotuksen alentamiseen tai lakkauttamiseen.

Ja vaikka haluaisivatkin syntynyt talouskasvu syötäisiin poliitikkojen toimesta välittömästi.

Suurin syypää talouden romahdukseen ovat kansalaiset itse jotka luottavat poliitikkoihin ja virkamiehiin ja luovuttavat päätäntävallan omasta elämästään heille.

Kansalaiset ovat aivopesty tosiasiassa ainoalla vaikuttavalla uskonnolla, eli valtiouskovaisuudella. Tämä sokea usko saa heidät uskomaan muun muassa verotuksen ja julkisten palvelujen välttämättömyyteen.

Vaikka todellisuudessa julkiset palvelut voidaan hoitaa paljon edullisemmin ja tehokkaammin markkinoilla. Verotuksen eli pakkoperinnän puuttuessa ihmisillä olisi enemmän rahaa ja valinnanvapautta  käytössä.

Näitä kahta yllämainittua valtion keskeistä elementtiä verotusta ja julkisia palveluja, niiden tärkeyttä iskostetaan juuri yhden julkisen”palvelun” osa-alueella eli valtion koulutusjärjestelmässä

Valtion koulu on valtiouskovaisuuden kehto.

Kansalaiset eivät tavallaan olekaan itse syypäitä tilanteeseen koska ovat syvässä dogmaattisessa unessa joista heidän pitäisi jo vihdoin ja viimein herätä. Mutta mikä herättäisi?…

Äänestämisellä tai ylipäätään politiikan (demokratian) keinoin ei voi näihin asioihin vaikuttaa, koska yksikään poliitikko ei kyseenalaista koskaan verotusta eikä halua ihmisille itselleen päätäntävaltaa omaan elämäänsä. Muutenhan heidän asemastaan putoaisi pohja pois.

Suosittu ja viime aikoina paljon puhuttu suora demokratiakaan ei auta asiaa koska siinä tallataan surutta yksilönoikeuksia eli käytössä on enemmistön diktatuuri.

Puheet äänestämisen tärkeydestä  ovatkin vain  propagandaa eli silkkaa huijausta.

Tulevaisuus näyttää synkältä ei vain talouden vaan vieläkin pahemmalta osalta. Valitettavasti sodan uhka on suuri, koska kun talous rahajärjestelmineen romahtaa politiikkojen aiheuttaman jättikuplan puhjetessa ja hyvinvointivaltion valheen  tullessa ilmi rahat loppuvat joita politiikot eivät voi enää jakaa(toisten rahoja) toisille kansalaisille ja itselleen ja lakeijoilleen.

Ensin kasvavat kansalaisten mellakat, mielenosoitukset yms. yhteenotot valtioiden sisällä, joissa hyvin todennäköisesti  valtion taikaseinään uskovat  kohdistavat syntipukiksi  talouden romahtamiseen ja yhteiskunnallasiin ongelmiin virheellisesti kapitalismin –  syyllinen on päinvastoin kapitalismin puute jonka taas on aiheuttanut harjoitettu keskitien politiikka joka tunnetusti johtaa sosialismiin ja totalitarismiin – ja lopuksi valtiot riitantuvat keskenään vallanhimoisten valtioiden uhasta puhumattakaan.

(Maailman)sodan uhka ei ikävä kyllä ole olematon jos tällä menolla jatketaan.

Ennen mahdollista tulevaa sotaa kansalaiset kärsivät korkeasta verotuksesta, lukuisista järjettömistä kielloista ja vapauden rajoituksista ja holhouksesta joita megalomaniaa potevat poliittiset päättäjät tehtailevat EU- ja valtio-totalitarismissaan  halutessaan toteuttaa omia visioitaan kustantaen ne muilla.  

Se tarkoittaa käytännössä kuten alussa kirjoitin kansalaiset joutuvat valtiolle orjiksi ja ehkä myös lopulta sodan uhreiksi. Toivottavasti ei.

Tämän ikävän kehityksen estää vain valtion olemuksen ja sen edustajien perusteellinen ja rehellinen pohdinta ja voimakas kyseenalaistaminen opiskelemalla ja ajattelemalla  itsenäisesti ja yksilönvapauksien ja -oikeuksien tinkimätön ja väkivallaton puolustaminen kaikilta elämän osilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>